Halo 5: Guardians vyjde na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo 5: Guardians vyjde na Xbox One

Halo 5: Guardians vyjde na Xbox One

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 5. 2014 11:48 1
Reklama

Zprávu ohledně série Halo jsme čekali až na E3, ale Microsoft zřejmě na nic nečeká a ohlašuje další díl oblíbené FPS, Halo 5: Guardians, který by měl přijít na Xbox One na podzim roku 2015.

Bonnie Ross z 343 Industries popisuje ve svém článku na Xbox Wire chystanou hru jako „masivní a vzrušující projekt" a „další díl v legendární sáze o Master Chiefovi". Halo 5 by měl být větší projekt než Halo 4 z pohledu obsahu a rozsahu hry, i co se použitých technologií týče, neboť hra přijde s vlastním enginem, který by měl plně využít možností Xbox One.

„Bude to hra, která podtrhne talent a schopnost lidí z 343 Industries. Hra bude obsahovat všechno, co jsme se naučili z Halo 4 ohledně technologie, estetiky, výkonu i rozsahu a hlavně také ohledně komunity hráčů, které záleží na tom, co se skrývá v jádru hry a nekonečném potenciálu vesmíru Halo." píše Ross a pomrkává, že to není jediná letošní zpráva ohledně Halo, která se letos na E3 objeví.

„Mnoho fanoušků si všimlo, že jsem při své prezentaci na E3 minulý rok použila velmi obezřetná slova ohledně pokračování série. Mluvila jsem o cestě, spíše než o cíli - a tato cesta rozhodně začíná už tento rok obřím skokem, ne jen malým krůčkem." dodává Ross s tím, že více informací ohledně jejich plánů na tento rok se dozvíme na konferenci Microsoftu, která se v rámci zmiňovaného veletrhu uskuteční 9. června.

Těšíme se tedy, co se za onou „cestou" skrývá - zda spekulovaný remaster Halo 2, jenž tento rok oslaví 10 let od vydání, beta nového titulu nebo snad nějaký dosud utajovaný titul...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama