Far Cry 4 vyjde na podzim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry 4 vyjde na podzim

Far Cry 4 vyjde na podzim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 5. 2014 16:05 10
Reklama

Finanční zpráva Ubisoftu dala vytanout zajímavým informacím – fiskální rok 2015 potáhne pětice titulů  Assassin's Creed Unity, Just Dance, The Crew, Watch Dogs a hlavně  Far Cry 4. Ano, čtete správně, spekulované pokračování je v tuto chvíli oficiálně potvrzeno.

O možné existenci Far Cry 4 už nějaký ten pátek víme, jenže před několika minutami se na diskuzním fóru NeoGAF objevila zpráva s konkrétním datem vydání, logem hry, artworkem krabičky a seznamem platofrem, na které Far Cry 4 vyjde. Stane se tak 18. listopadu a zahrajeme si na Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 a PC. Na náš a potažmo i celý evropský trh by hra měla dorazit o dva dny později, 20. listopadu. Vývoj povede montrealská pobočka ve spolupráci s torontskou, šanghajskou a kyjevskou; první obrázky rovněž naznačují, že se spekulace trefily také do prostředí – skutečně se jedná o Himálaje!

Výkonný producent, Dan Hay, o hře řekl, že chtějí celou sérii posunout o úroveň výš a vytvořit hru, která hráče překvapí a hlavně předčí jejich očekávání. Zároveň slíbil, že v následujících měsících se dočkáme plnohodnotného představení a vše by měla odstartovat konference Ubisoftu na E3, které se budeme účastnit přímo v Los Angeles a živě také v přenosu s českým komentářem.

Zajímavostí rovněž je, že Far Cry 4 bude vycházet ze známých mechanismů předchozí dílu a kromě otevřené krajiny můžeme očekávat i craftovací systém, auta a spoustu zbraní.

Jste nadšeni? Nebo aspoň natěšeni na jakékoli bližší informace? Už za pár dní bychom mohli být chytřejší, podrobnosti připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama