Valve vydává The 2014 Compendium
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valve vydává The 2014 Compendium

Valve vydává The 2014 Compendium

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 5. 2014 18:03 1
Reklama

Od 18. do 21. července se bude v Seattlu konat další ročník největšího turnaje ve hře Dota 2 - The International - a lidé z Valve jej chtějí i letos podpořit prodejem interaktivního programu The Compendium.

V základu je Compendium plné informací o letošním turnaji, představuje všechny zúčastněné týmy i jednotlivce a celkově drží fanoušky v obraze. Sama o sobě by se ale digitální brožura za necelých 200 Kč neprodávala, kdyby na ní marketingoví mistři z Valve nenalepili milníky a cíle, které se hráčům postupně odemykají.

Hlavním ukazatelem je výše finanční odměny pro týmy na The International, kam proudí přibližně 50 Kč z každého prodaného Compendia a zájem je obrovský. Ne snad, že by hráči byli tak dobrosrdeční a chtěli týmům přispět - aktuálně se bude na The International dělit 3,3 miliony dolarů - ale čím více peněz Valve vybere, tím zajímavější odměny budou.

Aktuální stav můžete sledovat na oficiálních stránkách a po základních úrovních přemýšlí vývojáři nad tím, že by do hry zapracovali nový matchmakingový systém, nebo umožnili majitelům Compendia upravovat vzhled budov v jejich bázi. Jednotlivci pak ještě zvyšují level svého Compendia a mohou tak získávat truhlice s nejrůznějšími předměty a vizuálními bonusy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama