E3 konference MS startuje 9.6.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka E3 konference MS startuje 9.6.

E3 konference MS startuje 9.6.

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 5. 2014 16:18 2
Reklama

Microsoft oznámil, že svojí každoroční konferenci v rámci výstavy E3 nastartuje 9. června půl hodiny po poledni tamního času, což znamená v 18:30 času našeho. Bez nutnosti ponocovat či naopak velmi brzy ráno vstávat tak budeme moci i u nás pohodlně pozorovat, co si na nás Microsoft tento rok nachystal.

Akce nese jméno Xbox: Game On a dává tak tušit, o čem bude řeč především – prodeje Xbox One zatím nejsou v porovnání s těmi od konkurenčního PlayStationu 4 nejsilnější, nezbývá tedy než je nakopnout podporou kvalitních titulů a dodatečných služeb. O čem konkrétním bude řeč, o tom zatím můžeme leda tak spekulovat. A pochopitelně hojně se v této souvislosti skloňuje série Halo – konkrétně Halo 2 Anniversary a samozřejmě také Halo 5. Stejně tak se můžeme jen dohadovat, kolik pozornosti Microsoft ještě plánuje věnovat pomalu do pozadí ustupujícímu Xboxu 360.

Stream z akce budete moci sledovat například na Xbox.com, vedle toho si ale také připravíme pro vás připravíme něco speciálního i my – zůstaňte tedy naladěni.

Určitě s námi také sdílejte vlastní přání s touto konferencí spojená – co byste rádi, aby Microsoft oznámil či blíže představil?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama