Stáhněte si klasiky od Blizzardu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si klasiky od Blizzardu zdarma

Stáhněte si klasiky od Blizzardu zdarma

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 5. 2014 10:22 3
Reklama

Možná jste už zaznamenali, že se vývojáři z Blizzardu rozhodli potěšit věrné fanoušky a uvolnili několik legendárních her zcela zdarma, pro jistotu vám ale celou akci musíme připomenout, protože když se řekne Blizzard, nemusí to automaticky znamenat jen Warcraft, StarCraft nebo Diablo.

V době dávno minulé nesla zářivá hvězda portfolia vývojářů jméno The Lost Vikings, která vyprávěla o třech ztracených vikinzích, kteří hledali cestu domů z mimozemské lodi. Pokud se v tuhle chvíli usmíváte, pak si určitě pamatujete na skvělé časy strávené s Erikem, Olafem a Baelogem a prostě si ji musíte stáhnout komplentě zdarma. Pokud vám hra nic neříká, představte si, že jde o další nezávislou pixelovou plošinovku a budete se rovněž královsky bavit.

Druhou plošinovkou ve výběru je Blackthrone, která už ale neoplývá tak hravou atmosférou a její příběh není zrovna z nejveselějších. I v ní se však vrací král na svoji planetu a střílí monstra po stovkách, takže si určitě přijdete na své.

Mimo rank plošinovek pak cílí poslední z trojlístku slavných her - Rock N' Roll Racing - tedy závodní hra s vynikajícím rockovým soundtrackem. Pokud máte rádi izometrické ježdění, power-upy a nadčasovou grafiku, neváhejte ani v tomto případě. Sečteno, podtrženo, těch 24 MB, což je velikost všech tří her dohromady, za to jednoznačně stojí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama