Stahujte upravený S.T.A.L.K.E.R.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte upravený S.T.A.L.K.E.R.

Stahujte upravený S.T.A.L.K.E.R.

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 4. 2014 19:02 5
Reklama

Pokud jste stejně jako řada dalších hráčů zaplakali nad tím, jakou měl výslednou podobu původní S.T.A.L.K.E.R., tak pro vás máme něco vskutku zajímavého. Tím je „modifikace“ jménem S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha.

Uvozovky používáme záměrně, jedná se o samostatný projekt, jež spustíte bez nutnosti vlastnit původní hru. Obří projekt se dočkal vydání v mírném předstihu – ani sami autoři původně ještě neplánovali hru vydat, nakonec si však dali říci a vypouštějí ji k nám dříve než bylo jejich původním záměrem. Již nyní si tak všichni můžeme vyzkoušet projekt, na němž se pracovalo už od roku 2008 a jež měl ambice být tou hrou, kterou jsme na papíře viděli dlouho předtím, než byla vydavatelem THQ násilně ořezána a vydána.

Brzké vydání má za následek i to, že hra ještě není zcela dokončená, autoři však slibují, že se ke svému dítku budou ještě v následujících týdnech i měsících vracet. Nám tak nezbývá než doufat ve zdárné dokončení a sami jdeme vyzkoušet, co si to na nás autoři z týmu dez0wave nachystali. Stahujte také a určitě se s námi podělte o vaše dojmy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama