Květnová nabídka her v rámci PS+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Květnová nabídka her v rámci PS+

Květnová nabídka her v rámci PS+

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 4. 2014 17:51 1
Reklama

Nový měsíc pomalu klepe na dveře a Sony zveřejňuje, jaké herní tituly se příští měsíc objeví v jeho pravidelné nabídce Instant Game Collection. PS4 tentokrát nebude sedět v koutě, každá ze tří konzolí dostává nášup her, které 30. dubna vymění současnou nabídku her ke stažení.

PlayStation 4

Nečekaný titul Stick it to the Man patří ve vší vážnosti mezi nejlegračnější hry minulého roku. V roli obyčejného chlapíka se probouzíte v nemocnici s dlouhou růžovou rukou čouhající z vaší hlavy. S její pomocí můžete číst myšlenky cizích lidí, manipulovat s nimi a měnit i svět kolem sebe.

Hra, která jakoby vypadla z pera Tima Schafera, míchá prudce originální styl a třeskutou komedii a servíruje jí v podobě ukecané plošinovky ve výborném tempu, které vás před obrazovkou upoutá až do finálních titulků.

PlayStation 3

Starší konzole odbrží dvě hry. Jedna z nich je stylová plošinovka Puppeteer, odehrávající se na divadelním jevišti a pohybujících se kulisách. Jako chlapec Kutaro, kterého zlý medvědí král proměnil v loutku se s kouzelnými nůžkami vydáváte na dobrodružství, na jehož konci čeká cesta domů.

Druhý titul je loňská realistická kooperační střílečka Payday 2, ve které se tým až čtyřech kriminálníků vydává na různé mise, mezi kterými nechybí bankovní loupeže, výroba a prodej pervitinu, vloupání do galerie a spousta přestřelek s policejními jednotkami. Hra pořádně prozkouší vaše schopnosti pracovat v týmu neboť bez perfektního sehrání v nejtěžších misích jen těžko uspějete.

PlayStation Vita

Handheld nezůstává upozaděn a Sony pro něj uvolní akční RPG Muramasa Rebirth, ve kterém budete řetězit bojová komba v soubojích s nelítostnými nepřáteli. Hra obsahuje dvě kampaně, množství různých konců a spoustu vedlejšího obsahu, který vás k Vitě na dlouhé chvíle přiková.

Everybody's Golf je nejnovější díl populární golfové série, která stojí na pomezí jednoduché arkády a realistické simulace. Titul pro PS Vita využívá všech možností kapesní platformy a (dle osobní zkušenosti) díky skvělé přístupnosti vás chytne i v případě, že golfu normálně neholdujete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama