Destiny na nových obrázcích a videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny na nových obrázcích a videu

Destiny na nových obrázcích a videu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 4. 2014 07:10 1
Reklama

Zřejmě v přípravách na začátek mediální masáže Bungie aktualizoval stránku své hry Destiny. Nyní se natěšení hráči mohou přečíst základní informace o sci-fi fantasy RPG FPS hybridní onlinovce a především se pokochat krásnými screenshoty a videoukázkami, které ukazují hru v akci.

Prošmejdění nového obsahu stránek odhalí rekapitulaci příběhu světa, ve kterém se Destiny odehrává: Příchod Travelera, tajemné obří koule, umožnil lidem přetvořit planety sluneční soustavy do obyvatelné podoby, čimž lidstvo vstoupilo do svého zlatého věku. Naneštěstí Travelera vystopoval jeho dávný nepřítel a téměř celé lidstvo vyhladil. Není jisté, co se přesně stalo, ale lidstvo přežilo díky Travelerovi a shromáždilo se v jediném místě na Zemi, ve městě nad kterým se nyní monumentální vesmírný cestovatel vznáší.

Nová kapitola v historii lidstva nastala, když se probudila magie a zapříčinila vznik Strážců - Titánů, Čarodějů a Lovců, kteří poslední baštu lidstva brání před útoky nepřátel.

Destiny na nových obrázcích a videu
i Zdroj: Hrej.cz

Každá ze tříd na stránce dostala vlastní video, které představuje její specifický přístup k likvidaci nepřátel. Útoční Titáni spoléhají na silové pole, které jim zajistí ochranu i uprostřed roje nepřátel, Čarodějové kromě svých pušek také uživájí magické útoky a hbití Lovci se dokáží s lehkostí pohybovat po okolí a vychytat slabiny protivníků.

Na stránce také najdete přehled čtyř ras nepřátel, se kterými se na svých cestách setkáte. Bližší pohled na Padlé, Cabal, Vex a Hives naleznete v naší dřívější novince. Oznámená pátá rasa nepřátel je stále držena pod pokličkou.

Destiny na nových obrázcích a videu
i Zdroj: Hrej.cz

Nové informace ohledně míst, kam se v Destiny podíváme, odhalují nepřáteli zamořené ruiny jak na Zemi, tak i na Měsíci, Venuši a Marsu. Zpráva z minulého týdne říká, že každá z planet by se rozlohou měla přibližovat světu v Halo: Reach.

Podívejte se na novou stránku očekávané hry a prohlédněte si nové obrázky a gameplay záběry nebo se na screenshoty podívejte v naší galerii a společně s námi čekejte na další detaily skvěle vypadajícího počinu od Bungie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama