Série Fatal Frame dorazí na Wii U
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Fatal Frame dorazí na Wii U

Série Fatal Frame dorazí na Wii U

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 4. 2014 12:02
Reklama

Konzole Wii U ještě není tak mrtvá, jak by se mohlo zdát. Tedy, to je vlastně otázka – přinášíme vám totiž informace o tom, že na Wii U míří nový díl série Fatal Frame. A moudří již vědí, že tato série je mrtvá až hanba.

Fanoušci hororů jistě plesají, tedy alespoň ti z nich, kteří vlastní poslední konzoli od Nintenda. Ostatní nechť zapláčou – Fatal Frame, neboli Project Zero, patří k tomu nejkvalitnějšímu, co žánr hororu přinesl a kupříkladu já sám za sebe jako fanouška hororů mohu s klidným srdcem říci, že Fatal Frame 2 je jediným hororovým titulem, který jsem z čisté zbabělosti nedokázal dohrát.

Zatím nevíme název, nevíme datum vydání, nevíme téměř nic. Víme ale, že na hře spolupracuje Tecmo Koei a Nintendo. A vedle toho také víme, že se ale také chystá ještě hraný film vystavěný na této značce. To by mohlo stát za pozornost, co říkáte?

Stejně tak za pozornost bude stát i samotná hra – univerzum Fatal Framu je známo svojí závislostí na fotoaparátu a GamePad této konzole se k takovému vyžití přímo vybízí.

Měli byste na něco takového odvahu, nebo se raději budete držet říše živých?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama