Nové screenshoty z Evolve
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové screenshoty z Evolve

Nové screenshoty z Evolve

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

14. 4. 2014 12:11
Reklama

Multiplayerový lov na příšeru, ze které by měl Charles Darwin velkou radost, se pořádně představil návštěvníkům PAX East 2014. Základní premisu hry, tedy čtyři hráči loví příšeru ovládanou pátým hráčem, známe od prvního odhalení na začátku tohoto roku, ale až teď uvolnili vývojáři z Turtle Rock sadu obrázků ze hry, které ukazují onu příšernou příšeru v různých podobách.

PŘEČTĚTE SI PREVIEW

„Opravdu nadějná a originální lovecká zábava od týmu, který už několikrát dokázal, že podstatě zábavy v multiplayeru dokonale rozumí.“

Šest screenshotů pochází ze serveru PC Gamer a můžeme si na nich všimnout možností, jak si lovenou příšeru během hry bude moci pátý hráč přizpůsobit svým potřebám.

Obrázky také odhalují druhou hratelnou příšeru. Připomíná houževnatého zeleného hrocha, co se pochybuje po čtyrech a svým zbarvením se schová v kapradí. Tato příšera se ve hře objeví vedle agresivního Goliatha, vzpřímeného agresivního monstra s bodáky na těle a ocase, co dokáže házet po lovcích kameny.

Prohlédněte si nové obrázky, mezi nimiž také naleznete lokální faunu, na níž si příšera může smlsnout. Evolve by se mělo ukázat na PC, PS4 a XOne už na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama