Electronic Arts v ČR oficiálně končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Electronic Arts v ČR oficiálně končí

Electronic Arts v ČR oficiálně končí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 4. 2014 15:23 7
Reklama

Pokud sledujete dění na české herní scéně, pak jste mohli zaznamenat, že za uplynulý měsíc už několikrát padla informace o blížícím se konci působení Electronic Arts v České republice. Právě dnes pak zástupci firmy tuto zprávu potvrzují a představují nového lokálního distributora, firmu ABC Data.

Původem polská firma už na českém trhu působí a pod svoji hlavičkou vydává v naší zemi hry od společnosti Activision Blizzard. Nejde tedy o žádného nového hráče, ale firmu, která má v segmentu her zkušenosti, nově podpořené Janem Horáčkem, který dříve zastával pozici obchodního ředitele v Electronic Arts a nyní kývnul na nabídku ABC Data pracovat jako Business Unit Manager. "Značky společnosti Electornic Arts jsou již léta synonymem pro zábavu na nejvyšší úrovni," říká Horáček, který v EA pracoval po dobu sedmi let a je rád, že může ve své misi pokračovat i nadále.

Z pohledu hráče by se nemělo nic zásadního změnit, na což samozřejmě reagují i lidé z polské divize EA, která zastává pozici regionálního lídra: "Výběr společnosti ABC Data jako partnera nám dává jistotu, že naši herní fanoušci budou mít i nadále přístup ke všem titulům EA - od jejich vydání až do období promo akcí," říká Jaroslaw Kedzior, který v EA zastává pozici regionálního ředitele pro obchod a marketing.

Podrobnosti ohledně kauzy připravujeme, v tomto týdnu se můžete těšit na komentář, komentující dopad ukončení působení EA v ČR spolu s vyjádřeními zainteresovaných lidí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama