Wii U verze Watch Dogs až na podzim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wii U verze Watch Dogs až na podzim

Wii U verze Watch Dogs až na podzim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 4. 2014 21:16
Reklama

Wii U verze očekávané akce Watch Dogs z dílen Ubisoftu se opozdí, to víme a není to ani pro vás jistě žádnou novinkou. Dosud jsme ale v rámci solidarity s majiteli této konzole doufali v to, že zpoždění bude maximálně v rámci několika málo týdnů. Realita ale, zdá se, může být někde docela jinde.

Spekulace podpořená severoamerickým Uplayem našeptávají, že Wii U verze totiž možná vyjde až na podzim. A to je bolavá zpráva pro všechny majitele a fandy této konzole – Ubisoft je jedním z posledních z velkých vydavatelů, kteří této konzoli ještě trochu věří a podporují ji, několikaměsíční zpoždění (na ostatní platformy hra vychází již 27. Května) je ale problém i tak.

Značí to totiž fakt, že i u francouzského vydavatele se tato konzole pomalu ale jistě odsouvá na druhou kolej. Watch Dogs totiž nejenom, že pravděpodobně vyjdou o poznání později, ale je to také jediná verze hry, která je vyvíjena mimo hlavní studio. Wii U verze je totiž vyvíjená až v Rumunsku.

Nezbývá tedy než doufat, že to dopadne dobře a Wii U se dočká kvalitní hry i od jiného vydavatele než domovského Nintenda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama