Bruce Lee se objeví v UFC od EA Sports
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bruce Lee se objeví v UFC od EA Sports

Bruce Lee se objeví v UFC od EA Sports

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 4. 2014 16:16 2
Reklama

Ačkoliv u nás série jako MMA nebo její podmnožina UFC nejsou příliš populární, v USA jde o pečlivě sledovanou záležitost a právě druhá zmiňovaná série se již brzy dočká další hry od EA Sports. Vzhledem k tomu, že je vydání stanoveno na 17. června, začínají se roztáčet marketingová kola a nový trailer slibuje pěknou lahůdku.

Každý, kdo dokončí režim kariéry na obtížnost Pro a vyšší, odemkne do každé váhové kategorie jednoho legendárního bojovníka a bude mezi nimi i Bruce Lee. Toho navíc dostanou předplatitelé automaticky a budou s ním moci začít hrát klidně hned od začátku.

Pokud jste někdy souboje v UFC sledovali, pak vás možná napadne, co by mezi bojovníky pohledával právě Bruce Lee, na tuto otázku nicméně uspokojivým způsobem odpověděl Brian Hayes z EA Sports. Uvedl, že i umění Bruce Lee, jeho všestrannost a univerzálnost, byla jedním ze stavebních kamenů moderního smíšeného bojového stylu (MMA), a proto je logické vzdát mu tímto způsobem hold.

Vývojáři navíc nechtěli nic podcenit a úzce spolupracovali s nadací Bruce Lee Enterprises, která poskytla opravdu detailní informace nejen o životě slavného bojovníka, ale také nespočet fotografií, videí a nakonec i detailní trojrozměrný model. Díky tomu tedy nepůjde pouze o věrné zpracování vzhledu, ale také například způsobu chůze, či grimas v obličeji.

Pro pořádek ještě připomínáme, že licenci na zpracování UFC spravovala ještě donedávna firma THQ, která však kvůli problémům rozprodala své značky a EA Sports po UFC sáhlo takřka okamžitě. I z tohoto důvodu je ve vlastním zájmu vývojářů z EA Canada odstartovat ve velkém stylu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama