Nové Jagged Alliance je už hratelné
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Jagged Alliance je už hratelné

Nové Jagged Alliance je už hratelné

Ondřej Švára

Ondřej Švára

3. 4. 2014 11:40
Reklama

Máte-li chuť na staré Jagged Alliance, paradoxně si počkejte na zbrusu novou hru. Jmenuje se Jagged Alliance Flashback a autoři tuhle taktickou akci loni úspěšně zafinancovali na Kickstarteru. Tehdy sdělili herní obci, že s Flashbackem nepřijde zákon, ani jakýsi moderní reboot série, ale přímo velký "reset", který vrátí Jagged Alliance ke svým kořenům a l typické hratelnosti z konce devadesátých let. Především pak nabídne skoro identický tahový způsob hraní. Jedinou zpronevěrou projektu je free-to-play model. 

Flashback se stane prologem k první hře a zavede vás do osmdesátých let na karibský ostrov San Hermanos, který trpí pod diktátorskou nadvládou. Ale o hře píšeme především proto, že ji autoři ze studia Full Control už nabídli v aktuální alfa verzi pro kickstarterové dárce. A zároveň slíbili, že pro všechny ostatní bude Flashback hratelný někdy v létě přes Steam Early Access. V plné verzi hra vyjde koncem letošního roku. 

Od spuštění alfy si autoři především slibují odezvu od samotných fanoušků, jejich připomínky se mohou promítnout do podoby finálního titulu. Práci prý autorům usnadní fakt, že Flashback je ve svém jádru velmi lehce upravitelný. Dá se proto očekávat, že ho po vydání otevřou i modderům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama