Servery Blizzardu stále pod útokem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Servery Blizzardu stále pod útokem

Servery Blizzardu stále pod útokem

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 4. 2014 18:16 3
Reklama

Ačkoliv launch datadisku Reaper of Souls pro Diablo III proběhnul po stránce serverové konektivity bez problému, příznivá situace netrvala dlouho. S koncem března se začaly tvořit fronty u her Hearthstone, StarCraft, World of Warcraft a nakonec i Diablo III a z Blizzardu se ozývá jediné - jsme pod DDoS útoky.

Problém je z pohledu českého hráče o to palčivější, protože se jedná zejména o servery umístěné v Evropě, hraní je proto v těchto dnech spíše otázkou náhody a dobrého rozpoložení. Často se totiž stává, že jsou hráči od zmiňovaných her bez milosti odstřiženi a poté mají problémy vrátit se zpět. Zástupcům Blizzardu pak nezbývá nic jiného, než situaci monitorovat a snažit se uvést vše do normálního stavu.

Kromě trpělivých hráčů se nicméně ozývají i ti, kteří tentokrát řečem Blizzardu nevěří a prosazují teorii, že žádné DDoS útoky neprobíhají. Pohodový start Reaper of Souls byl dosažen dočasným využitím jiných nežli Diablo III serverů a vývojáři tak možná jenom čekají, až prvotní zájem uhasne a vše se vrátí do normálních kolejí. Je přeci mnohem efektivnější omluvit výpadky již dříve vydaných her, než mít na krku další kritické články o nezvládnutém launchi Reaper of Souls, pravdu však znají pouze v Blizzardu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama