Na Banished se stále pilně pracuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Banished se stále pilně pracuje

Na Banished se stále pilně pracuje

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 3. 2014 14:46
Reklama

Budovatelská strategie Banished byla s velkých úspěchem vydána před více než měsícem, ani dnes si ale Luke Hodorowic, který tvoří jednočlenný vývojářský tým Shining Rock Software, nemůže odpočinout. Má totiž plné ruce práce.

„Čas po vydání hry přináší těžší práci, než by se mohlo zdát. Když jsem dělal konzolové hry, tak jsem začal programovat další projekt ještě předtím, než se hra dostala do obchodů. Takže jsem si myslel, že i po vydání Banished se hned vrhnu na další práci a také si odpočinu. To se ale nestalo,“ napsal Luke Hodorowic ve vývojářském deníčku na svých stránkách. Dokonce přiznal, že přemýšlí o najmutí zaměstnance pro programátorské práce. To spolu ale přináší další těžkosti, takže k tomu ještě nedošlo.

A tak je Hodorowic stále na vše sám. „Jsem vlastně celý tým – vyřizuji emaily, zákaznickou podporu, mluvím s novináři, udržuji sociální sítě, volám, chodím na schůzky, plánuji a pokouším se vše vměstnat do pětidenního pracovního týdne. Je pro mě důležité být mimo počítač. Snažím se najít čas i na řešení bugů a pracovat na problémech s kompatibilitou,“ doplnil Hodorowic a na závěr ujistil fanoušky, že by brzy měl vyjít další patch. Pak se vývojář vrhne i na očekávaný mod kit, který snad rozhýbe komunitu, od jejíchž nápadů si mnozí hodně slibují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama