MS přehání o užívání Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS přehání o užívání Xbox One

MS přehání o užívání Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 3. 2014 18:13 4
Reklama

Phil Harisson, více prezident divize Xboxu u Microsoftu, sdělil v rozhovoru pro web ComputerAndVideoGames.com, že běžný uživatel a majitel konzole Xbox One s ní stráví denně v průměru až pět hodin čistého času. Jak je to možné?

Na jedné straně tu máme mladé hráče bez povinností v rodině či v práce, na straně druhé jsou lidé zaměstnaní a například i žijící s rodinou. Jen jedna skupina si však tuto konzoli může za běžných okolností dovolit. V čem je tedy zakopaný pes?

Dle slov Harissona si lidé konzoli nejen kupují, oni ji prý dokonce milují. Pět hodin je ale přeci jen extrém, jenže to nemusí být tak úplně pravda. Phil mluví o užívání konzole, ne čistě a pouze o hraní her. Řeč je tedy i o sledování TV programů skrze konzoli, užívání aplikací jako je například Skype a pak tu máme, v neposlední řadě, samozřejmě i ono hraní her.

A zde už může docházet ke zkreslování dat – například sledování TV jde, pokud máte signál vedený právě přes konzoli, pouze se zapnutým Xboxem, nejedná se ale o příme užívání konzole jako takové. A v tu chvíli si MS lže do kapsy a nedodává veškerá data. Mnohem relevantnější by tedy bylo vědět, kolik s konzolí stráví například samotní hráči.

Majitelé této konzole mezi vámi – podělte se s námi o to, kolik času průměrně strávíte se svým Xboxem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama