Xbox One se začne prodávat  v září!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One se začne prodávat v září!

Xbox One se začne prodávat v září!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 3. 2014 13:11 7
Reklama

Před krátkou chvílí jsme obdrželi tiskovou zprávu českého Microsoftu, která konečně odhaluje datum zahájení prodeje konzole Xbox One na území České republiky i Slovenska. To nejdůležitější tedy hned na úvod - čekat budeme až do září - v průběhu dubna se pak dozvíme další detaily o regionálním obsahu, koncové ceně a jednotlivých bundlů.

Samotná tisková zpráva se pak nese v panenském duchu, jako kdybychom o konzoli Xbox One slyšeli poprvé. Je v ní rekapitulováno vše, od dosud vydaných a očekávaných her, přes vypíchnutí multimediálních možností, až po pohybové/hlasové ovládání skrze Kinect 2.0. Informace byla rovněž zveřejněna na stránkách oficiálního Xbox blogu, kde se píše o celkově 26 nových trzích, kam Xbox One na podzim dorazí.

Náš pohled znáte - zdržení prodeje jsme komentovali v souvislosti s kladnými záležitostmi jako větší nabídka her, případně odladěnost nových funkcí. Na druhou stranu je ale zřejmé, že zpoždění a vyšší cena oproti PS4 renomé nepřidá. Na souboj obou konzolí se nicméně těšíme, která bude ta vaše?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama