Zamíří Papers, Please na VITU?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zamíří Papers, Please na VITU?

Zamíří Papers, Please na VITU?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 2. 2014 18:44
Reklama

Lucas Pope, z jehož píle se minulý rok zrodil nečekaný byrokratický hit Papers, Please, zvažuje vydat svoji hru i na handheld od Sony. Jediné, co mu v tom brání je rozhodnutí, zda by se do portování měl pustit sám nebo práci přenechat na někom, kdo má s platformou již zkušenost.

"Dosud jsem jediný člověk, kdo se zdrojovým kódem hry pracoval. Je to tak trochu otázka udržení kontroly," přiznal Pope v rozhovoru s VG247, ačkoliv se dle jeho slov mnoho lidí nabídlo, že mu se hrou po vydání pomohou třeba při lokalizaci. "Všechno jsem to chtěl udělat sám, protože to bylo docela zábavné a také protože jsem trochu posedlý kontrolou."

"Ohledně VITA verze, na 50 procent to chci udělat sám a na 50 procent bych to měl zkrátka předat někomu, kdo by věděl, co s tím dělat a práci by po mě převzal." dodal Pope.

Vývojář si prozatím chce dát od Papers, Please trochu oddych a kromě řešení problémů s PC verzí se chce soustředit na jiné projekty. Rád by vytvořil nějakou malou, rychlou hru zdarma a poté se vrátil k vývoji verze pro iPady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama