Moebius vyjde v polovině dubna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Moebius vyjde v polovině dubna

Moebius vyjde v polovině dubna

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 2. 2014 12:54
Reklama

Pokud znáte adventurní specialistku Jane Jensen, pak asi víte, že se tato scenáristka osamostatnila a spolu se svým studiem Pinkerton Road nyní chystá několik titulů, mezi nimiž nechybí na Kickstarteru zafinancovaná point and click adventura Moebius.

Hra, která byla ohlášena v květnu roku 2012, byla původně plánovaná na březen 2013, nakonec ale na PC a Mac vyjde s více než ročním zpožděním, a to přesně 15. dubna. Datum vydání oznámila společnost Phoenix Online Publishing, která se chopí distribuce. „Jsem nadšená, že po dvou letech práce Moebius: Empire Rising uvedeme na trh,“ říká Jane Jensen. „Při vývoji jsem spolupracovala s lidmi z Phoenixu a vím, že mají hru stejně rádi jako já. Jsem potěšena, že jim mohu předat distribuci, a tak se mohu zaměřit na psaní a designování dalších titulů.“

Distribuční společnost Phoenix Online Publishing je dalším rozšířením vývojářského týmu Phoenix Online Studios, který stojí za povedenou adventurní sérií Cognition. Tvůrci nyní chtějí pomáhat dalším vývojářům. „Jde o přirozenou evoluci. Jsme nedílnou součástí adventurní scény a chtěli bychom pomoci dalším vývojářům, aby mohli zazářit,“ uvedl sympaticky generální manažer Phoenix Online Publishing Scott Steinberg.

Ten také naznačil, že se jeho vydavatelství nemusí omezovat jen na adventury. „Tento žánr zbožňujeme. Na první místo ale klademe příběh. A to u každé platformy a u každého žánru,“ řekl Steinberg, který je jistě velmi zvědavý na to, zda Moebius: Empire Rising uspěje.

Další tajemný příběh Jane Jensen se bude točit kolem starožitníka Malachiho Rectora, jenž má pro jednoho boháče vyšetřit několik událostí. První z nich je smrt mladé dívky v Benátkách. Jakmile začnete rozplétat podrobnosti, zjistíte, že zemřelá dívka má kolem sebe hodně tajemství. Některá z nich možná naznačí i trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama