Simulátor kozy nakonec bude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Simulátor kozy nakonec bude

Simulátor kozy nakonec bude

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 2. 2014 11:13 4
Reklama

Nesmírná popularita gameplay videí "Simulátoru kozy", které minulý týden vydali lidé z Coffee Stain Studios jako vtípek, nakonec vývojáře přesvědčila k tomu, aby koncept rozvinuli do celé hry. Ano, Goat Simulator bude.

Zatímco popis videa ještě před týdnem říkal: "Jen jsme si trochu hráli s programováním, tohle nebude naše další velká hra.", dnes je všechno jinak a hru lze dokonce již předobjednat. Za tweetnutí kozího meknutí na Twitter jednoho z programátorů si navíc můžete zajistit přísun dalších informací a updatů ohledně hry.

Ostatně, simulátor kozy je hra, která doposud na trhu chyběla. Samotní vývojáři, kteří za sebou mají například oba díly tower-defense/FPS her Sanctum, svůj počin popisují jako "old schoolovou skejtovací hru, kde místo skejťáka jste koza a místo dělání parádiček ničíte věci kolem sebe". Plná hra bude obsahovat pokročilé herní prvky, jako lezení na žebříky a kozí jazyk, na který se olíznuté předměty přilepí a koza je pak může za sebou tahat.

Hra původně vznikla v rámci game jamu a podobně jako u stejně ulítlého Surgeon Simulatoru se jí díky oblibě na internetu dostane předělání do plné hry. Vydání je naplánované na letošní jaro a za 10 dolarů dostanou kozí fanoušci přístup do hry o 3 dny dříve než bude finálně vydaná na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama