Tomb Raider ukazuje next-gen svět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tomb Raider ukazuje next-gen svět

Tomb Raider ukazuje next-gen svět

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 2. 2014 18:02 5
Reklama

Ať už je váš vlastní názor na ospravedlnění existence nové a next-genové edice Tomb Raidera jakýkoli, je bez debat faktem, že jí to zkrátka a dobře sluší. Autoři nás pilně sypají na nás jedno video za druhýma snaží se nás přesvědčit, že tato Lara za to rozhodně stojí.

Velmi nás zajímá, zda vás zaujme nově přepracovaný svět hry a zda byste byli ochotni se na ten ne tak zcela pustý ostrov vydat znova a především, zda byste ve finále našli dostatek chuti vydat na toto dobrodružství i dostatek financí. O odpovědi se s námi určitě podělte v diskuzi. A tedy, aktuální ukázka se týká herního světa a změn v něm provedených – těšit se samozřejmě můžeme na textury ve vyšším rozlišení, dále například na bujnější vegetaci, funkční vítr, na Laru reagující vodní hladinu a lepší částicové efekty.

Zkrátka a dobře, Lara chce dospět do krásy a vše okolo ní s ní. A my už jen připomínáme, že pokud byste si chtěli tento next-gen vyzkoušet, tak už nyní tak u nás můžete učinit na PlayStationu 4. A tuto verzi má očividně v oblibě většina hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama