DOTA 2 přivítá dva nové hrdiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DOTA 2 přivítá dva nové hrdiny

DOTA 2 přivítá dva nové hrdiny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 1. 2014 08:25 2
Reklama

Třetí den právě probíhajícího DOTA 2 eventu "New Bloom Festival", odkazující na nadcházející čínský nový rok, odhalil novou postavu, se kterou se budou moci hráči vydat do bitevní vřavy.

Phoenix je zrozenec zhroucené hvězdy, jenž na sebe vzal pozemskou podobu a vydal se zapojit do věčného konfliktu mezi Dire a Radiant. Je tak posilou sil dobra, vyvažující předvčírem představeného Terrorblade, pekelného démona, který se přidal na stranu Dire hrdinů.

DOTA 2 přivítá dva nové hrdiny
i Zdroj: Hrej.cz

Zatímco Phoenix si kromě ohnivých útoků pohrává s výměnou HP za damage, případně dokáže léčit své přátele, Terrorblade svými schopnostmi vytváří dvojníky sebe i druhých, kteří mu poté v boji pomáhají, a dokonce dokáže vyměnit své zdraví s protivníkovým.

Kromě obou hrdinů s sebou event přinese patch 6.80, který tradičně upraví atributy u spousty hrdinů a předmětů a pozměnil časové limity při výběru postav před zápasem. Do hry také přibyly nové předměty stylizované do čínských ornametálních vzorů a slavnostních barev, nové dekorace i reskiny. Kompletní výčet změn naleznete na oficiálních stránkách eventu.

Nakonec hra nyní obsahuje nové tři módy - Random Ability Draft, ve kterém hráči svému náhodně přiřazenému hrdinovi postupně vyberou schopnosti z kompletní nabídky všech schopností, Takeover Mode, ve kterém si můžete pustit replay jakéhokoliv nahraného zápasu (po updatu) a v jakémkoliv bodě se rozhodnout do hry vstoupit a zápas dohrát po vlastním. Poslední mód je speciální - po čas eventu se budete snažit zabít mýtickou příšeru, za což dostanete vzácné materiály, ze kterých lze následně vytvořit exkluzivní předměty z New Bloom kolekce.

Oslava nového roku začíná 31. ledna, kdy budou změny a novinky do hry přidány najednou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama