Kingdom Come už je na Kickstarteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Come už je na Kickstarteru

Kingdom Come už je na Kickstarteru

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 1. 2014 10:13 52
Reklama

Včerejší den se nesl ve znamení připravované české hry Kingdom Come: Deliverance, kvůli problémům se spuštěním Kickstarterové kampaně je hra tématem číslo jedna i dnes. Vedle českých médií se ke slovu dostala i ta zahraniční a chrlí jedno nadšené preview za druhým, zároveň se také objevil plnohodnotný trailer, na který se můžete podívat níže.

Oproti teaseru je složen z in-game situací, prohlédnout si můžete jak grafiku okolí, tak zejména herní mechanismy, čeká vás odhalení minihry v podobě broušení meče, dobývání hradu, účast ve velké bitvě, vlastní boj... Je toho opravdu hodně, přidáte-li k tomu ještě povídání Dana Vávry ve vývojářském deníčku určeném pro dosud stále neběžící Kickstarter, můžete nasát celou řadu nových informací a začít se na Kingdom Come těšit, pokud vás všechny sliby podpořené krásnými záběry přesvědčí.

Jedinou kaňkou na dnešním odhalení je bohužel fakt, že vývojáři z Warhorse celou situaci už od včerejšího večera nekomentovali, hráči proto byli poměrně zmatení, protože nerozuměli, kde přesně vzniknul problém, anebo lépe řečeno - kdy se dočkají spuštění kampaně. Jak vidno, vývojáři ale pilně pracovali a kampaň byla před několika minutami spuštěna!

Na patřičné stránce naleznete další informace v angličtině, nejzajímavější pro milovníky předběžných přístupů je slib, že by si podporovatelé hry mohli zahrát už za půl roku. To všechno v případě, pokud se požadovaných 300 000 liber podaří vybrat. Podle očekávání jsou poměrně zajímavé i odměny pro ty, kdo hru finančně podpoří, už za 15 liber (cca 25 dolarů) dostanete digitální kopii prvního aktu hry, mezi odměnami jsou ale i speciality jako plechové krabičky na fyzické kopie, trička, mince, kostky, figurky a hlavně meč a svatá ikona v některém z kostelíků ve hře s vaší podobou!

Kingdom Come: Deliverance podpořilo na Kickstarteru  za třicet hodin už 8400 lidí, dohromady přispěli vývojářům částkou 258 000 liber, v přepočtu cca 8,5 milionů korun.

Hře i vývojářům samozřejmě držíme palce, vypadá opravdu hezky a slibuje spojení hned několika fanouškovských základen. Velké preview se sumářem všech informací připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama