Co najdeme v next-gen Tomb Raideru?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co najdeme v next-gen Tomb Raideru?

Co najdeme v next-gen Tomb Raideru?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 1. 2014 17:56 2
Reklama

Do konce měsíce by se na nové konzole měla vyšplhat mrštná Lara Croft, kterou jsme měli čest poznat již minulý rok. Tomb Raider: Definite Edition kolem sebe dělá kruhy, které fanoušky rebootu ne úplně těší. Pokud jste však první dobrodružství mladé Lary nehráli (a i v případě, že jste ho hráli), Crystal Dynamics vás chce přilákat na následující obsah "definitivního vydání":

Úplně přestavená hra pro možnosti next-gen konzolí. To znamená možnost využití Kinectu, DualShocku 4 i PS Vity, různá grafická vylepšení od realistického pohybu Lařina vybavení po přebudování efektů deště, odrazů na vodě i fyziky vodních ploch, aby byly realističtější. Také samozřejmě hra poběží v 1080p a nesmíme zapomenout na kontroverzní změnu Lařina obličeje, který nyní bude expresivnější.

  • Všechna DLC, která byla pro hru vydaná - 8 map, 6 zbraní a 4 postavy do multiplayeru, 6 alternativních oblečků pro Laru a jednu kobku The Tomb of the Lost Adventurer, která byla původn přístupná jen těm, kteří si hru předobjednali ve vybraných obchodech.
  • Digitální komiks Tomb Raider: The Beginning od vydavatelství Dark Horse
  • Digitální knihu s grafickými návrhy a s exkluzivním concept artem Tomb Raider: The Art of Survival
  • Dokumentární seriál The Final Hours of Tomb Raider
  • Nový obal hry

V Definite Edition nepřibyl žádný nový příběhový obsah. Dle oficiálního FAQ se tak náznaku, jak to bude se sérií dále, nedočkáme... Tedy pokud nebereme grafický update jako okno do budoucnosti Lary Croft. Crystal Dynamics také vyvrátil spekulace, že by se hráči PC verze dočkali nějakého podobného updatu - Definite Edition vyjde pouze na PlayStation 4 a Xbox One 31. ledna 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama