Designér Harada chystá spoustu her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Designér Harada chystá spoustu her

Designér Harada chystá spoustu her

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 1. 2014 11:38
Reklama

Jméno designéra Kacuhira Harady můžete znát v souvislosti s bojovkovou sérií Tekken, která je dle Haradových vlastních slov celým jeho životem. Není proto divu, že i pro nadcházející rok 2014 chystá několik oznámení, z nichž by se nicméně všechna nemusela točit kolem slavné značky.

V rozhovoru pro japonský web 4Gamer uvedl, že zatímco loňský rok víceméně věnoval vývoji F2P her pro Namco Bandai, v tom letošním by se chtěl soustředit na větší projekty (nejen) ve spolupráci se Sony. Žádá proto o další podporu ze strany fanoušků a slibuje, že hned co navštíví všechny důležité novoroční večírky, vrhne se do práce. "Moje životní dílo je Tekken, ale i přes to, že toho zatím nemohu příliš prozradit, pracuji souběžně a vedle her, které hodláme v letošním roce oznámit, i na dalších titulech," řekl Harada, čímž naznačil hned několik kousků, kterými by se mohl v průběhu roku 2014 pochlubit.

Pokud bychom měli být alespoň trochu konkrétní, téměř jistou věcí se zdá oznámení F2P verze Soul Calibur, který by mohl navázat na úspěch podobně laděného Tekken Revolution, o dalších titulech můžeme zatím pouze spekulovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama