Deep Down se odehraje v Česku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deep Down se odehraje v Česku

Deep Down se odehraje v Česku

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 12. 2013 11:47 7
Reklama

Informace kolem Deep Down se začínají poslední dobou povážlivě hromadit a vedle traileru, na který jsme vás upzornili před několika dny, jsme sesbírali další střípky stále pestřejší mozaiky. Pokud vám podle dosavadních zpráv přišlo Deep Down jako krásně vypadající středověké RPG, pak budete zřejmě překvapeni, že ve vyprávění příběhu najdete paralelu s Assassin's Creed.

Podle přepisu části příběhové zápletky se totiž dozvídáme, že se ve hře minimálně jednou dostaneme do budoucnosti, konkrétně do roku 2094 a zřejmě budete potěšeni, že svou úlohu v ději hry sehraje i Česká republika. Právě tam se totiž vydá hlavní hrdina, člen Krkavců se schopností číst zbytkové myšlenky spočívající na prastarých předmětech. Archeologům chce pomoci s vykopávkami, přidat ruku k dílu díky své schopnosti a podle dosavadních informací později odhalí informace o tajemném městě a starověké civilizaci.

Pokud bychom si měli trochu zavěštit, hádáme, že se ke středověkým soubojům dostaneme v podstatě zprostředkovaně a ve vzpomínkách, které bude číst hlavní hrdina z daných předmětů, což by mohlo (ale i nemuselo) rozehrát hned několik dějových linií s překvapivými zvraty či závěry. Uvidíme také, jak hráči přijmou fakt, že hra bude neustále doprovázena přítomnosti online pozadí, v rámci kterého se sice nebudete na přímo utkávat s ostatními hráči, ale k interakci přeci jen dojde.

Vývojáři slibují, že neúspěchy hráčů (vašich kamarádů, anebo náhodně vybraných hráčů, pokud žádné kamarády nemáte...) budou znázorněny jejich mrtvými těly. Ty navíc budete moci oloupit a přiživit se na nich. V rámci RPG systému pak počítejte i s postupným vylepšováním zbraní za pomoci myšlenek nazvaných Memento, které by měly řídit i vzhled jednotlivých dungeonů, ovlivněný tím, která z potvor je v daném podzemí doma.

Jako malý dárek pak vývojáři kolem designéra Jošinoriho Ona přidali i balík screenshotů, na které se můžete podívat pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama