Spekulace kolem vydání Watch_Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace kolem vydání Watch_Dogs

Spekulace kolem vydání Watch_Dogs

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 12. 2013 11:34 3
Reklama

Britský obchod ShopTo se v první pracovní den po Vánocích stará o poměrně zajímavý rozruch kolem dat vydání očekávaných her. V první řadě jde o městskou akci Watch_Dogs, která byla za nelibosti velké většiny hráčů odsunuta na příští rok. Stalo se tak na konci října a od té doby se z Ubisoftu v souvislosti s WD neozvalo v podstatě nic.

Nové informace proto přebíráme z již zmiňovaného obchodu ShopTo, který orazítkoval kartu hry (všechny verze) datem 21. března 2013 a zavazuje se hru v tomto datu doručit všem, kdo si ji předobjednají. Jako kompenzaci za to, kdyby náhodou nebyli schopní závazek splnit, slibují 5 liber, které budou připsány na účty každého z předplatitelů pro libovolné využití.

Naprosto stejná situace pak nastala i u závodní hry Driveclub od lidí z Evolution Studios, která by podle ShopTo mělavyjít už 28. února se stejnou 5librovou zárukou jako u Watch_Dogs. Všechny informace samozřejmě v tuto chvíli považujte za spekulace, na druhou stranu, kdo jiný by měl v předstihu vědět o vydání her nežli obchody?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama