Gearbox sbírá přání pro Homeworld HD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox sbírá přání pro Homeworld HD

Gearbox sbírá přání pro Homeworld HD

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 12. 2013 15:19 1
Reklama

Pokud se řadíte mezi fanoušky vesmírné RTS Homeworld, jistě jste letos zaznamenali snahy malého studia o koupení práv na vydání HD verze a možného pokračování sci-fi série. Práva nakonec získali lidi z Gearbox Software, kteří se ovšem v duchu původních plánů chystají vylepšené verze upravit a vydat na základě přání hráčů.

Dotazník, který může vyplnit kdokoliv starší 13 let, se hráčů mimojiné ptá, jaké platformy a jaké žánry her mají nejraději a jaký extra obsah by si přáli vidět v možných sběratelských edicích a za kolik by ji byli ochotni zakoupit. Sesbírané informace potom chce Gearbox využít nejen při vývoji Homeworld HD.

Ostatně HD verze Homeworld a Homeworld 2 dle zmínek v dotazníku bude obsahovat vylepšené modely jednotek, textury ve vysokém rozlišení, nové grafické efekty a vylepšené filmečky v HD kvalitě. Hry také dostanou remastrovaný soundtrack a novými skladbami a podporu matchmakingu přes Steam, achievementy a možnost modování.

Ať už se těšíte na HD verze starších titulů nebo připravované pokračování Homeworld: Shipbreakers (které však vyvíjí Blackbird Interactive se členy původního Relic Entertainment), určitě dejte vývojářům z Gearboxu vědět svá přání a preference prostřednictvím dotazníku, dokud sběr probíhá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama