Dragon Age má základ příběhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dragon Age má základ příběhu

Dragon Age má základ příběhu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 12. 2013 20:01 15
Reklama

Studio Bioware dokončilo sváteční build chystaného RPG Dragon Age: Inquisition. Hra je tak ve stavu, kdy je kompletně hratelná příběhová linka a zaměstnanci mohou testovat, zda vše sedí a funguje, jak má.

„Tyto typy buildu jsou v historii Bioware tradicí. Připravujeme je vždy kolem vánoční pauzy tak, aby tým mohl hru hrát v co nejdokonalejším stavu,“ napsal na blogu studia výkonný producent Bioware Mark Darrah.

Testeři i další zaměstnanci Bioware si tak přes Vánoce mohou projít hlavní příběhovou linku, která je hratelná od začátku do konce. Stejně tak jsou připraveny a vzájemně propojeny herní systémy, takže je Dragon Age možné hrát tak, jak je zamýšleno. S tím souvisí i ladění různých tříd, kdy by se každá měla chovat jinak, a to tak, aby to hráče motivovalo bojovat ve skupině. Naopak nyní teprve začínají práce na hudebním doprovodu a dabingu, takže hra ještě není kompletně ozvučená.

„Významnou částí Dragon Age: Inquisition jsou lokace. Je pro mě zásadní, že hra pokrývá celou škálu různých míst. Jejich variabilita nejen rozšiřuje možnosti vyprávění příběhu, ale zároveň nám umožňuje ukázat spoustu rozdílných věcí. To je pro hru, která klade důraz na objevování, důležité,“ upozornil Darrah.

Vývojář Bioware pak na blogu některé z připravených lokací ukázal, spolu s nimi pak nechybí ani různé artworky a další zajímavé obrázky, takže neváhejte a podívejte se. Dragon Age: Inquisition je v plánu na druhou polovinu příštího roku, a to pro PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama