V FTL přibude rasa Laniusů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V FTL přibude rasa Laniusů

V FTL přibude rasa Laniusů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 12. 2013 22:43 3
Reklama

Vesmírná hra FTL: Faster Than Light dostane někdy na začátku příštího roku bezplatný update Advanced Edition, který nezávislou space operu, jak už název updatu napovídá, pořádně vylepší. Tvůrci dnes v příspěvku na blogu odhalili další novinky, jež hráče čekají – tou nejzajímavější je zřejmě nová rasa – Laniusové.

Jde o zvláštní druh robotických mimozemšťanů – jsou složeni z kovu a pro svůj život jej potřebují také pohlcovat a vstřebávat z okolního prostředí, na což mohou mohou čekat klidně v několikaleté hibernaci. Nyní se z ní probrali, a proto chtějí vytěžit co nejvíce potravy z probíhajícího vesmírného konfliktu.

„Laniusové byli ve vesmíru Federace viděni jen zřídka, nebyl s nimi zaznamenán žádný oficiální diplomatický kontakt. Jedna z široce přijímaných teorií obviňuje Laniuse z toho, že pohltili prastaré civilizace. Proto je o nich tak málo informací,“ píše se mimo jiné na stránkách studia Subset Games. Kontakt s novou rasou je možný jen obtížně – Laniusové totiž vysají všechen vzduch v místnosti, kde se právě nachází. Sami jej k životu nepotřebují.

V FTL přibude rasa Laniusů
i Zdroj: Hrej.cz

Vedle těchto zvláštních tvorů a jejich speciální lodi vývojáři chystají rovněž 8 nových vzhledů pro stávající vesmírné koráby. Těšit se dále můžete na nové drony, záložní systém napájení z baterií a další drobné úpravy hratelnosti. Zásadní nové prvky by přitom mělo být možné vypnout, aby se neztratil duch původního FTL, které se nám tak líbilo. Nyní si jej můžete pořídit ve výprodeji na Steamu za polovic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama