Beta Hearthstone se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Hearthstone se odkládá

Beta Hearthstone se odkládá

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 12. 2013 14:35 3
Reklama

Spuštění otevřené betaverze free-to-play karetní hry Hearthstone: Heroes of Warcraft bylo odloženo až na příští rok. Tvůrci nehodlají nic uspěchat a naopak chtějí některé herní prvky vyladit, aby se ujistili, že hra je připravena na testování širokou veřejností.

„Na Blizzconu jsme zmínili, že chceme hru v prosinci připravit na start open bety. Vývojářský tým na tom tvrdě pracoval. Naší hlavní prioritou však je hladký launch Hearthstone, kdy si všichni budou moci hru stáhnout a hrát. K tomu už se blížíme, ještě ale budeme potřebovat vaši pomoc,“ píše se na Battle.netu, kde také tvůrci vyzývají hráče, aby oznamovali bugy a psali své postřehy na diskuzní fóra.

Počet hráčů uzavřené bety navíc v posledních dnech stoupl, když pozvánku dostali všichni, kteří se přihlásili do 16. prosince. Další pozvánky by pak měly v mailech zájemců přistát na začátku ledna. O pozvánku do uzavřeného testování můžete do 7. ledna požádat i vy. Datum nového startu open bety Hearthstone Blizzard bohužel neupřesnil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama