2x Assassin's Creed v roce 2014?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 2x Assassin's Creed v roce 2014?

2x Assassin's Creed v roce 2014?

Erik Omar

Erik Omar

19. 12. 2013 13:34 1
Reklama

Ubisoft na příští rok chystá rovnou dva nové přírůstky do série Assassin's Creed. Tedy alespoň dle serveru Examiner, kterému informaci poskytl nejmenovaný zdroj.

Ten prozradil, že jedna z her bude vydána pro současnou generaci konzolí, tedy Xbox One a PS4 a ta druhá pouze pro minulou generaci - Xbox 360 a PS3. O PC nebo WII U ani zmínky.

Kde a především kdy, by se měly nové díly odehrávat, je samozřejmě ve hvězdách. Momentálně je však zajímavější fakt, že bychom se měli dočkat dvou rozdílných her pro dvě generace. Nečeká nás tak pouze port té stejné hry, jako v případě Black Flag.

Důvěryhodnosti zdroje přihrává nedávné vyjádření vice prezidenta Ubisoftu Tonyho Keye, který právě na problém multigeneračních her narážel. Tím, že vývojáři vyvíjí jednu hru jak pro minulou generaci, tak pro tu současnou, musí zákonitě dělat kompromisy. Na druhou stranu opustit zcela vody konzolí minulé generace vzhledem k jejich rozšířenosti mezi hráči také nejde. Proto se jako ideální řešení jeví, vyvíjet dvě unikátní hry pro obě generace.

Recenzi posledního Assassin's Creed s podtitulem Black Flag najdete zde. DLC Freedom Cry pak na konzolích vyšlo včera, PC si ještě pár dnů počká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama