Nintendo ohlašuje plejádu her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo ohlašuje plejádu her

Nintendo ohlašuje plejádu her

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 12. 2013 16:54 1
Reklama

Dnes proběhla měsíční prezentace Nintendo Direct, na které Satoru Iwata, ředitel společnosti, představil hry, služby a DLC, které nyní i v roce 2014 zaplaví 3DS i Wii U. Vlastníci konzole a handeldu od Nintenda se mohou těšit na několik 1st party titulů mezi kterými se objevilo i pár velice zajímavých kousků:

HYRULE WARRIORS

Ačkoliv hra nemá zatím definitivní název, ten současný odkazuje na spojení legendární akční RPG série Legend of Zelda s unikátní bojovou sérií Dynasty Warriors, ve které hráč stojí proti velké přesile a velým bossům. Hyrule Warriors do tohoto stylu posadí Linka, hrdinu Zeldovských her. Podívejte se na slibně vypadající trailer pro Wii U titul, který vyjde v průběhu příštího roku :

YOSHI'S NEW ISLAND

Pokračování Yoshi's Island vyjde na jaře 2014 na 3DS. Hra bude opět graficky stylizovaná, pozadí bude připomínat kresbu pastelkami, vodovkami nebo olejovými barvami. V milé plošinovce bude v hlavní roli opět Yoshi plivat vajíčka po nepřátelích.

KIRBY TRIPLE DELUXE

První díl Kirbyho série pro 3DS bude využívat 3D možnosti zobrazování handeldu. Úrovně se budou protahovat dopředu a dozadu a Kirby bude mezi plochami přecházet. Kirby také dostane novou schopnost - Hyper Nova, se kterou bude moci měnit své okolí a otevírat nové průchody úrovní. Kromě tradiční plošinovky bude Kirby Triple Deluxe obsahovat další dva herní módy: Kirby Figthers bude mlátička až pro čtyři hráče ve stylu Super Smash Bros., Dedede's Drum Dash bude hudební hra, ve které Král Dedede v hlavní roli bude procházet úrovněmi do rytmu "několika známých skladeb".

POKEMON BANK a POKEMON TRANSPORTER

Aplikace určené pro všechny trenéry pokémonů budou uvolněny na 3DS už 27. prosince. Pokemon Bank umožní hráčům uložit až 3000 pokémonů, Pokemon Transporter pak pomůže přesunout malé potvůrky z Black/White a Black 2/White 2 do X/Y generace. Obě aplikace budou do 31. ledna zdarma v rámci 30 denní zkušební lhůty a každý hráč, který vyzkouší Pokemon Transporter dostane Celebi jako dárek.

NES REMIX

Ve velmi blízké době by se měl na Nintendo Wii U eShopu objevit ke stažení remix klasických titulů z dob NES. NES Remix míchá prvky z 16 legendárních her a nabídne sbírku památných "scén" s přidanou obtížnosti, pozměněnými pravidly a dodatečnými výzvami. Trailer slibuje podívanou především fanouškům Nintenda:

Mezi dalšími novinkami byly zmíněny nové DLC pro Sonic: Lost World, který do hry přidá 2D level na motivy Yoshi's Island, automatické přídání golfu do Wii Sports Club společně s devítijamkovým hřištěm z předchozích verzí hry a novou postavu v Super Smash Bros. (stálé plánované na příští rok) v podobě Princezny Rosaliny a jejího hvězdičkového společníka Lumy.

Zda chytne Wii U konečně druhý dech a přiláká nové hráče se dozvíme asi až v průběhu nadcházejícího roku a ačkoliv oznámený lineup pro 2014 není nikterak špatný (Mario Kart 8, Super Smash Bros., nový Hyrule Warriors, Donkey Kong Country: Tropical Freeze a nedávno vyšlé Mario World 3D), Wii U pořád má co dohánět v porovnání prodeji PS4 a Xbox One ve světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama