Ingress od Googlu opouští betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ingress od Googlu opouští betu

Ingress od Googlu opouští betu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 12. 2013 12:57 5
Reklama

Více než rok probíhala uzavřená beta ARG od Googlu, která vyhnala do městských ulic i mimo civilzaci hráče s telefony a tablety s Androidem. Mix MMO s technologiemi augmented reality (rozšířené reality) staví hráče do sci-fi prostředí, ve kterém spolu soupěří o nadvládu dvě strany.

Po světě se otevírají portály do cizí dimenze, ze které uniká tajemná energie. Jedna ze stran, Englightened (Osvícení), v této energii a v obyvatelích druhé dimenze vidí další krok lidské evoluce. Druhá strana, Resistance (Odboj), se obává úmyslů cizích entit a nelíbí se jí schopnost oné energie ovlivnit lidské myšlení. Hráči - agenti jedné ze stran konfliktu tyto portály nacházejí, obsazují, hackují a navzájem soupeří o kontrolu portálu a území mezi nimi.

Sami nebo nejlépe s kamarády a s mobily a tablety v ruce můžete vyrážet na výpravy do blížkého či vzdáleného okolí a společně nacházet portály ve skutečném světě a pomocí aplikace od Niantic Labs (subdivize Googlu) na malých obrazovkách je hackovat a zabírat. Podobně jako například geo-chaching nutí Ingress své hráče vylézt ven a hrát na čerstvém vzduchu. Nyní, když už není vstup do alternativního světa hry podmíněn pozvánkou, se mohou do unikátního Ingressu zapojit všichni a brzy i uživatelé s iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama