Battlefield 4 se na X360 dočkal patche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield 4 se na X360 dočkal patche

Battlefield 4 se na X360 dočkal patche

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 12. 2013 13:59
Reklama

Čtvrtý Battlefield je sice povedenou hrou, která v mnoha ohledech poráží svou přímou konkurenci, ale stejně jako každý jiný titul, ani tento není dokonale bez chyb.

Opravovat je kde co, proto lidé z EA DICE vydávají další opravný patch určený výhradně pro majitele X360 verze. Ve zprávě pak vývojáři potvrdili, že patch se rovněž chystá pro Xbox One verzi, což se České republiky zatím plošně netýká.

Pokud vás zajímají konkrétní opravy, ty nejvýraznější se pojí zejména se stabilitou hry, ale došlo i na drobnosti, jako například rychlejší zobrazování tagů jednotlivých hráčů na Hardcore mapách, abyste náhodou v zápalu boje nestříleli do vlastních řad. Z hlediska přístupnosti pak kladně hodnotíme opravené řazení serverů, kdy se shora listují servery, na nichž někdo hraje a ne naopak, jako tomu bylo dosud. Celá řada oprav pak řeší nejrůznější bugy ve smyslu zasekávání se na mapách, případně opožděné spouštění Levloution skriptů, nebo jejich kompletní ignoraci ve všech módech. Je toho jednoduše poměrně dost, a pokud vám zmiňované nebo i další problémy dělaly vrásky, můžete je hodit za hlavu a zkusit, zda vám hraní sedne lépe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama