Samostatné DayZ je již na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Samostatné DayZ je již na Steamu

Samostatné DayZ je již na Steamu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 12. 2013 14:35 5
Reklama

Včera se ve vší tichosti a bez větší pozorností médií na Steam dostala očekávaná alfa verze očekávaného a nově osamostatněného módu DayZ. Hra se prezentuje v kategorii titulů s předběžným přístupem a za cenu necelých 24 eur nabízí možnost ochutnat to, co okusilo již téměř dva miliony hráčů.

Zkrátka a dobře, Dean Hall dává vale vázanosti na druhou Armu a vydává se do světa sám a chce tak okusit, jak on sám obstojí v divočině, jakou je trh komerčních titulů. A že to nebude jen tak, to musí být všem nad slunce jasné. Dean hru vylepšuje a přidává řadu nových prvků. Cíl však zůstává stále stejně konkrétní – přežít za každou cenu.

Naskakujte tedy dle libosti, mějte však na paměti, že Dean Hall sám varuje hráče, aby nebrali zatím příliš v potaz stav věcí. Alfa verze je přeci jenom alfa verze a výsledný produkt ještě prý zdaleka neodráží. A aby toho lákání i váhání nebylo málo, přidal Dean Hall na svůj Youtube kanál také launch video této verze hry. Sledujte, kochejte se a dejte nám v diskuzi vědět, zda plánujete ihned naskočit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama