PvZ představují nový mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PvZ představují nový mód

PvZ představují nový mód

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 12. 2013 15:43
Reklama

Datum vydání Plants vs. Zombies Garden Warfare se kvapem blíží, a to je ideální příležitost začít kvalitněji masírovat reklamní kampaní. A v dnešním okénku si s videem komentovaným autory představíme mód zvaný Gardens & Graveyards.

Ten se představuje jako mix módů Rush a Conquest z Battlefielda, zde ovšem říznutý zahradně-hřbitovní tématikou. V tom zombie bojují o opěrné body na mapě za pomocí vztyčování náhrobků (čekali jsme snad něco jiného?) a postupným prodíráním se mapou dále a dále. Květinky  se jim v tom pochopitelně snaží zabránit, a to i za pomocí trochy těch tower defense prvků, na nichž stála původní předloha.

Usaďte se pohodlně a sledujte – sledujte líbivou a pastelovou grafiku, užití teleportů ve tvaru dveří a v neposlední řadě také sledujte nelítostnou akcí, ve které létají kořeny a zuby vzduchem na všechny strany. Prvky představené na video nejsou sice nikterak originální, jejich kombinace ale působí svěže a slibuje tak nevšední zážitek. Sledujte a sdílejte své názory, plnbá hra pak vychází na Xbox One, Xbox 360 a PC již 18 února!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama