Herní průmysl vládne Kickstarteru!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní průmysl vládne Kickstarteru!

Herní průmysl vládne Kickstarteru!

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 12. 2013 21:05
Reklama

Kickstarter je velmi úspěšnou platformou, a ač je na něm konkurence tvrdá, tak i přesto dokáží ty dobré nápady uspět, alespoň většinou. Jistým měřítkem kvality a úspěchu služby může být také celková cifra, jakou se nyní chlubí autoři služby.

Od počátku věků se totiž na veškeré herní projekty vybralo již na 200 milionu dolarů. Částka, až z ní oči přechází, a to je ještě třeba brát v potaz fakt, že herní průmysl si z celkových vybraných peněz na této službě uzmul rovnou 20 % všech přislíbených financí! Pokud se odečtou částky za neúspěšné projekty, tak nám zbývá stále 178 milionů dolarů z celkových 919! Hry tak za sebou v prachu nechávají například i filmový průmysl!

A ještě pro zajímavost, zatím se objevilo 54 projektů, které překročily hranici jednoho milionu dolarů, a z toho je 29 právě herních. To je více než polovina a zkrátka a dobře slušný výsledek, nemyslíte? A už jste také něco podpořili? Co třeba takový Wasteland 2, který je již v současnosti k dispozici na Steamu v předběžném přístupu?

Pro detailnější informace doporučejeme oficiální stránky služby, kde se nalézají podrobné statistiky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama