Disney představuje další Star Wars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Disney představuje další Star Wars

Disney představuje další Star Wars

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 12. 2013 20:13 1
Reklama

Disney Interactive oznamují další Star Wars hru, nechte však hlavy i svá srdce v klidu, KotOR zatím vesele odpočívá. Tento titul je z řady menších a je zaměřen na vesmírné souboje plavidel všech rozměrů i velikosti, tedy alespoň za předpokladu, že si je budete moci dovolit.

Star Wars: Attack Squadrons je totiž F2P titulem. Zaměřený je na online bitvy více hráčů a nabídne řadu herních módů. Mezi ty například patří všichni proti všem, týmové bitvy a obrana základny. To vše pochopitelně doplní management vlastní lodi a řada možných upgradů. A kdoví, tohle by s trochou snahy a přimhouřením obou očí mohla být ta pravá odpověď na World of Tanks.

Co si o tom všem myslet, to zatím sami nevíme, vydavatel je pochopitelně na informace zatím velmi skoupý. Doufejme však, že ví co dělá, a že se nedočkáme hry s ambicemi tabletové zábavy portované na PC, ale pořádné akce, ve které budou plechy lítat pokojem a kde adrenalin bude k mání za každičkou hvězdou (smrti). Čekejte s námi, a pokud máte zájem, zkuste se na oficiálních stránkách přihlásit do bety hry. Nalákat by vás mohlo například následující video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama