Subnautica vynalézá cestovatelský žánr
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Subnautica vynalézá cestovatelský žánr

Subnautica vynalézá cestovatelský žánr

Ondřej Švára

Ondřej Švára

16. 12. 2013 10:46
Reklama

Autoři povedené multiplayerovky Natural Selection 2 z Unknown Worlds pracují na nové a prý dost neobvyklé hře. Jmenuje se Subnautica a její záliba v mořských hlubinách není vše, co ji dělá nezaměnitelnou. Autoři rovnou hovoří o zrodu nového žánru, které má v sobě kombinovat prvky z RPG a sandboxových her, z cinematických produkcí a vůbec průzkumnictví ve stylu National Geographic. Takový cestovatelský mix.

O hře toho zatím mnoho nevíme. Měli byste se každopádně vcítit do role mořského dobrodruha a užívat si objevování neznámé fauny a flóry. A to nejen co do vzdálených horizontů ale také směrem dolů, tajemného oceánského dna.

K tomu abyste v hloubkách a dálkách mohli přežít, poskytne vám hra své budovatelské mechanismy. Budete konstruovat stále dokonalejší plavidla, ponorky a další vybavení, jejichž stále lepší vlastnosti budou neustále popohánět váš chtíč poznání.

Unknown slibují, že hra bude hodně otevřená a z velké části ji bude tvořit uživatelský obsah. Jistá je také online podpora s různými žebříčky, achievementy a fotografiemi unikátních objevů.

Kdy se vydáte ve stopách Jacquesa Cousteaua ještě nevíme. Unknown World alespoň na začátek mediální kampaně připravili seznamovací video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama