Nová NBA se prodává nejlépe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová NBA se prodává nejlépe

Nová NBA se prodává nejlépe

Ondřej Švára

Ondřej Švára

16. 12. 2013 08:46
Reklama

Novou NBA 2K14, která sbírá skvělá hodnocení, dokázali ocenit také samotní hráči. Nový díl basketu je totiž v současnosti nejprodávanějším next-gen sportem na nových konzolích. Ze svých statistik to vyčetla agentura NPD.

"Za měsíc listopad byla NBA nejúspěšnějším sportem a v celkovém žebříčku prodejnosti skončila na nových konzolích čtvrtá," řekl analytik Liam Callahan. Konkrétní číslo však paradoxně neřekl. Vydavatelství 2K ale může být nadmíru spokojeno. Ještě nikdy se totiž nestalo, aby NBA byla mezi launchovými hrami tak vysoko.

Nutno podotknout, že cestu k vítězství měla NBA letos značně usnadněnu. Vylepšená verze oproti té původní z X360 a PS3 totiž vyšla už po čtrnácti dnech (na PS4), což jiné sporty nemohly. Taková NHL 14 není next-gen vůbec a na FiFu se muselo čekat dva měsíce, což spoustu hráčů přimělo ke koupi starogenerační verze a na next-gen port si počkají do slev.

Dále basket od 2K porazil třeba Madden NFL25 či NBA Live 14.

NBA šla letos na palubovku s pozměněným ovládáním, které si na svůj debut muselo rok počkat. Původně bylo plánováno už pro 2K13

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama