Van Helsinga čeká další práce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Van Helsinga čeká další práce

Van Helsinga čeká další práce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 12. 2013 15:24 1
Reklama

Akční RPG The Incredible Adventures of Van Helsing nás příjemně překvapilo, a tak se těšíme i na pokračování, které tvůrci ohlásili už v červnu na E3. Od té doby jsme ale o titulu neslyšeli. Maďarské studio Neocore se však pilně věnovalo vývoji a nyní konečně oznámilo, co druhý díl plánované trilogie nabídne.

Tvůrci se dušují, že chystají plnohodnotné pokračování, a ne pouze nové mapy a příšery. Dvojka si zachová vše dobré z prvního dílu, přičemž připravena budou různé vylepšení a řada nových prvků. Některé z nich můžete znát už ze stahovatelných balíčků pro jedničku – kupříkladu tři hratelné třídy – vedle klasického lovce schopného střílet a bojovat na blízko můžete zvolit také kouzelníka – Thaumaturge – a specialistu na různé pasti, nástrahy a jiná nebezpečná zařízení – Arcane Mechanic.

Tradicí už je doupě Hunter’s Lair, kde si můžete ukrýt předměty, teleportovat se, obchodovat nebo ukrýt své trofeje. V rozšířené podobě se pak vrátí volitelná tower defense minihra, v níž budete moci bránit právě svůj úkryt před vlnami nepřátel. Vylepšené bude také upravování výzbroje. Například artifakty budete moci rozdělit na menší části a ty pak používat. Na vaši pomoc pak přispěchá lady Katarina a možná i Chiméra. Čeká vás také řízení jednotek Resistance a používání bodů Rage, které získáte za úspěchy v akci.

Chystá se rovněž multiplayer, a to v několika podobách. V PVP režimu bude zápolit až 8 hráčů, s přáteli se ale můžete také spojit a dokončit příběh v kooperativní kampani dostupné až pro čtyři pařany. Datum vydání zatím oznámeno nebylo, očekáváme ale, že The Incredible Adventures of Van Helsing dorazí někdy v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama