Whispered World se dočká pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Whispered World se dočká pokračování

Whispered World se dočká pokračování

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 12. 2013 09:46
Reklama

Německá společnost Daedalic Entertainment oznámila pokračování point and click adventury The Whispered World. Ta se nám v roce líbila natolik, že by podle dnešního hodnocení dostala čtyři body z pěti možných.

Adventura zaujala nádhernou kreslenou grafikou a hlavním hrdinou, jímž byl prťavý šašek Sadwick s melancholickými náladami. Ty ale díky nápaditému hernímu světu často vedly k vtipným situacím.

Pokračování nazvané Silence: The Whispered World II ale mnohé jistoty z jedničky změní. Nejvýraznější změnou je nasazení 3D grafiky, která nahradí původní 2D malovaný herní svět. Fantastické prostředí by mělo vyjít ze stejných základů, místo Sadwicka ale budete hrát za teenagera Noaha, který se vydá hledat svou malou sestřičku Renie. Ta se prý ztratila kdesi ve skutečném světě.

Tvůrci slibují chytlavý příběh kombinující emotivní momenty s vtipy, řadu nových herních prvků a také návrat některých známých postav. Takže se chudičkého Sadwicka možná přece jen dočkáme. Hra vyjde v druhé polovině příštího roku na PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama