Příšery řádí v traileru Bound by Flame
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příšery řádí v traileru Bound by Flame

Příšery řádí v traileru Bound by Flame

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 12. 2013 15:55
Reklama

Akční RPG Bound by Flame zatím zůstává spíše v pozadí velkých titulů, o to více ale může překvapit. Francouzské studio Spiders, které stojí za průměrnými RPG Mars: War Logs a Of Orcs and Men, hru chystá pro  PC, PlayStation 3, PlayStation 4 a Xbox 360 na jaro příštího roku. Vývoj tak jde do finiše.

Tvůrci dnes vypustili trailer, v němž odhalují střípky z herního světa a příběhu. Ve fantasy prostředí se ocitnete coby žoldák. Toho si sice v editoru můžete upravit k obrazu svému, jedno ale zůstává stejné  hrdina je posedlý ohnivým démonem. Budete tak bojovat s vlivem démona, který přináší i obtížná morální dilemata – máte se mu podrobit a využít jeho ohnivé schopnosti, nebo se raději pustíte do boje bez nich a vyvinete si vlastní hrdinské vlastnosti?

Vaše rozhodnutí v různých kapitolách ovlivní nadcházející scénáře, čímž tvůrci chtějí prodloužit herní dobu. Vývojáři si také hodně slibují od realtime boje – soubojový systém má přinést ohromující momenty a dynamiku, díky níž dobře využijete spoustu schopností ve třech různých stromech.

Speciální vlastnosti budou určitě potřeba, výběr protivníků je totiž pestrý – těšit se můžete na temné draky, liche, nemrtvé či ledové příšery. Některé z hrozivých nepřátel uvidíte už ve zmíněném traileru. Co na něj říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama