Postapo RPG After Reset neuspělo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Postapo RPG After Reset neuspělo

Postapo RPG After Reset neuspělo

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 12. 2013 11:45
Reklama

Postapokalyptické RPG After Reset na Kickstarteru neuspělo – vybralo se pouze necelých 50 tisíc dolarů, což ani zdaleka nestačí na stanovenou hranici 900 tisíc. Tvůrci ale přesto hledají v situaci pozitiva a s ambiciózním projektem nekončí.

„Někteří mohou tuhle kampaň považovat za fiasko, přestože jsme ale nesehnali 900 tisíc dolarů potřebných k dokončení hry, přilákali jsme více než 1300 fanoušků klasických RPG a obdrželi jsme dvě vážné nabídky od mezinárodních studií,“ píše se ve zprávě na Kickstarteru.

„Jasně, jedny dveře máme zavřené, jiné se ale otevřely, aby je nahradily. Hru uděláme, ale (bohužel) zabere to daleko více času. I po konci kampaně budeme Kickstarter aktualizovat a vydávat tiskové zprávy,“ uvedl Richard Nixon z Black Cloud Studios a upozornil, že tvůrci nastartovali plán B. Brzy tak na After Reset budete moci přispívat přímo na stránkách projektu. Pokud se rozhodnete zaplatit alespoň 20 dolarů, získáte na konci týdne přístup do současného tech buildu.

Zájemci si tak budou moci vyzkoušet RPG, které staví na třech hlavních pilířích - postapokalyptické atmosféře, nelineárním příběhu a hardcore herních mechanismech. Důležitý je také herní svět a jeho rozměry, After Reset má přinést více míst k objevování než první dva díly slavné série Fallout dohromady.

V případě úspěchu kampaně na Kickstarteru jsme se měli dočkat v roce 2015, takto je ale datum dokončení projektu nejasné. Vývojáři však upozorňují, že příští rok v létě na Steamu vypustí prolog, díky němuž by mohli získat další peníze a potřebnou publicitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama