Terrarii můžete hrát na Vitě i PS3 zároveň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Terrarii můžete hrát na Vitě i PS3 zároveň

Terrarii můžete hrát na Vitě i PS3 zároveň

Ondřej Švára

Ondřej Švára

12. 12. 2013 06:45 1
Reklama

Nezávislý hit Terraria, který se před dvěma lety objevil na PC, se konečně dostal i na handheldovou platformu PS Vita. Na mrňousovi od Sony můžete takřka nekonečně rozsáhlý RPG svět Terrarie prozkoumávat již od včerejška.

Pro ty, kteří tak ještě neučinili, máme jedno lákadlo. Sony prohlásilo. že přenosná Terraria je jednou z těch her, které podporují funkci cross-play. Může se tedy střídavě hrát jak na velké konzoli PS3, kde mimochodem díky síti PSN vyšla letos na jaře, tak i právě na Vitě, pokud máte například potřebu hrát v posteli či na cestách. Zkopírovat uloženou pozici z PS3 do Vity je jednoduché a funguje to samozřejmě i naopak. Až si sednete zpátky před velkou obrazovku, nahrajete mobilní obsah zpátky do konzole.

Cross-play mimochodem umožňuje i kooperační hraní. Největší zábavu si tedy užijí lidé, kteří se v obýváku sejdou vybaveni na střídačku oběma platformami. Multiplayer může hrát najednou až osm hráčů.

Mobilní verze hry nabízí i nové dotykové ovládání a veškerou softwarovou výbavu po patchi 1.2. Tak co, nalákali jsme vás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama