Fallout 4 bude asi vážně z Bostonu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 bude asi vážně z Bostonu

Fallout 4 bude asi vážně z Bostonu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

12. 12. 2013 10:59 4
Reklama

Fallout 4 je nakonec přeci jen ve vývoji. Zapomeňte na nehumorný podvůdek z webové stránky The Survivor 2299. Fallout je totiž v přípravě už dlouho bez ohledu na to, co si kdo na internetu vymyslí. Vtipálek chtěl pouze donutit Bethesdu, aby se o novém díle konečně a oficiálně rozpovídala.

Ta to neudělala, ale o existenci očekávaného projektu svědčí nová drobná indicie. Totiž série dokumentů z castingu dabérů. Vyplývá z nich, že na nové hře z falloutovského světa pracuje skutečně Bethesda a to včetně castingového šéfa, který se v minulosti podílel třeba Dishonored nebo na Skyrimu. Spojení s Bethesdou, která práva pro sérii Fallout koupila kdysi před třetím dílem, je tedy víc než evidentní. A další stopa: Scénář se mimo jiné zmiňuje o organizaci Institute, kterou si někteří hráči jistě pamatují ze starších falloutovských dílů - F3 a New Vegas.

Dokumenty dále odkazují na fakt, že se příběh nového Falloutu bude odehrávat v oblasti Bostonu, což je největší město v oblasti Nová Anglie. Tam za novověku začínala britská kolonizace severní Ameriky. S falloutovskými kulisami by takové téma mohlo skýtat hodně potenciálu.

Další stránky scénáře se věnují i několika konkrétním postavám. Například Prestonovi Garveymu a dýdžejovi Travisovi Millerovi. Bethesda však únik informací pro server Kotaku nechtěla nijak komentovat.  Jejich pravost tak zatím nelze stoprocentně prokázat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama