Bleszinski plánuje tu "správnou" 3D akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bleszinski plánuje tu "správnou" 3D akci

Bleszinski plánuje tu "správnou" 3D akci

Ondřej Švára

Ondřej Švára

12. 12. 2013 16:18
Reklama

"Mám nápad, koncept a přesně vím, co s tím chci udělat..." Takový vzkaz posílá všem hráčům a investorům Cliff Bleszinski. Jak víte, je to odpadlík ze studia Epic, které bylo kdysi jedinou konkurencí Id Softu na poli multiplayerových akcí. Časem však značku Unreal uložilo k ledu a možná i to byl jeden z důvodů, proč Cliff nakonec z Epicu odešel.

Ta úvodní věta se vztahuje právě ke staromódní multiplayerové řežbě, kterou Bleszinski nyní plánuje. Říká, že to bude ta "správná" akční hra a tvrdí, že se o ni zajímá pár investorů. Nic konkrétního však zatím neodhalil.

Jeho myšlenka je každopádně jasná. Hodlá vyrobit přesně ten typ arénové PC střílečky, která v posledních letech vyklidila pozice. "Dnešní děti, co hrají Call of Duty, vůbec nevědí, jak taková hra vypadá," říká bez servítek Bleszinski. Dá se proto čekat, že se jeho projekt bude podobat Unrealu Tournament.

Bleszinski odešel z Epic Games loni v říjnu s tím, že si chce dát od her pauzu. Jak vidno, dlouho to nevydržel. Spíš nás vodil za nos. Už tehdy musel mít projekt v hlavě. Jak ho ale realizuje, zatím není vůbec jasné. Bleszinski totiž za žádnou cenu nechce na Kickstarter...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama