Small World 2 putuje na počítače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Small World 2 putuje na počítače

Small World 2 putuje na počítače

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 12. 2013 17:18 1
Reklama

Ze stolů na obrazovky se stěhuje původní desková hra Small World 2, ve které hráči postupně hrají za několik civilizací snažících se zabrat uzemí na ploše - ano, uhodli jste - malého světa.

Úspěšná desková hra Philippa Keyaertse vypadá mírumilovně, ale ve skutečnosti jde o tuhou strategii s unikátním prvkem zániku civilizací. Ode dneška ji mohou hráči nalézt nejen v krabici ve specializovaných obchodech a ve verzi pro iOS, ale také na Steamu a v Androidím obchodě Google Play.

Small World 2 putuje na počítače
i Zdroj: Hrej.cz

"Je pro nás důležité nabídnout hráčům možnost hrát skvělé hry ve fyzické i digitální podobě a stejnak si myslíme, že by měly být hratelné společně na počítačích a přenosných zařízeních." okomentoval možnost hraní napříč všemi platformami Eric Hautemont, předseda Days of Wonder, vývojářské společnosti, která hru vytvořila.

Hráči tak mohou hrát přes Steam nebo speciální síť Days of Wonder Online, začít hru na jedné platformě a pokračovat na jiné. Cena v obou obchodech se pohybuje okolo 200 Kč a pokud vás zajímají strategické hry, určitě byste měli Small World 2 věnovat pozornost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama